ARLA DANMARK KONKURRENCEBETINGELSER ARLA® MLK-KONKURRENCE PÅ ARLA DANMARKS OFFICIELLE FACEBOOK-SIDE

Sådan deltager du:

1.Fortæl i en kommentar under konkurrenceopslaget på Facebook hvilket arrangement, du afholder og hvor mange, der forventes at deltage.

2. Vi trækker lod blandt de relevante besvarelser og vinderen offentliggøres og kontaktes direkte i kommentartråden

3. Vinderen skal oplyse navn, e-mail, adresse og telefonnummer i en mail til arlaforum@arlafoods.com for at kunne modtage præmien

4. Det er en forudsætning for modtagelse af præmien at den kan leveres på en lokation, der er tilgængelig for vores fragtmand. Såfremt dette viser sig ikke at være muligt, forbeholder Arla sig ret til at annullere præmieudleveringen.

Alle personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes. 
Medarbejdere hos Arla Foods amba, hustande og medsponsorer kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Om præmien:

Konkurrencens præmie er en palle (2592 dåser) MLK mælkedrik til en værdi af DKK 18.144,- kr.  

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre. 
Konkurrencen er ikke købsbetinget.

 

Sådan udtrækkes vinderen

Konkurrencen kører fra torsdag d. 14.06.2018 til tirsdag 19.06.2018 kl. 12.00., hvor vinderen bliver udtrukket. Vinderen vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information.

Vinderen vil blive udtrukket via lodtrækning blandt de rigtige svar. Alle relevante svar tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning.

 

Hvem arrangerer konkurrencen?

Arla Danmark vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla Danmark benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. 
Hvis ikke vinderne kontakter Arla Danmark via indbakken senest 5 dage efter annonceret vinder, frafalder retten til præmien.

Arla Danmark er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Danmark forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. Arla Danmark er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Danmark afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Danmark sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Danmark forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla Danmark sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrencen afholdes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

Ved spørgsmål vedrørende konkurrencen, kontakt da Arla Danmark på Facebook, via  https://www.arla.dk/kontakt/ eller på telefon +45 89381000.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.