Generation Food Award

Nominer din Madhelt og vind et gavekort

Konkurrencen afholdes af Arla Foods amba, CVR-nr. 25 31 37 63, Sønderhøj 14, 8260 Viby J (”Konkurrenceudbyderen”). Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til arladialog@arlafoods.com.

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at nominere din Madhelt ved at udfylde nomineringsmodulet på arla.dk/madhelte og acceptere de fornødne betingelser.

Du kan tilmelde dig konkurrencen fra den 14-03-2022 til 01-05-2022 kl. 12.00. Du kan indstille flere personer. Hvis du indstiller flere personer, er det kun den første indstilling/tilmelding, der vil indgå i konkurrencen.


Hvem kan deltage?

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Konkurrenceudbyderen og datterselskaber samt deres husstande kan ikke deltage.


Hvad kan man vinde?

Præmien er 1 stk. gavekort til gavekortet.dk på 2.500 DKK. Gavekortet sendes pr. mail til vinderen. Konkurrenceudbyderen kan ikke ombytte præmien til kontanter.
Gevinstafgiften betales af Konkurrenceudbyderen. Hvis vinderen som følge af præmien pådrager sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, hæfter Konkurrenceudbyderen ikke herfor.


Udvælgelse og offentliggørelse af vinder

Vinderen udvælges ved tilfældig lodtrækning den 02-05-2022 og vil blive kontaktet direkte af Konkurrenceudbyderen via arladialog@arlafoods.com.


For at kunne modtage præmien er vinderen forpligtet til at oplyse fulde navn, alder, e-mailadresse samt øvrige relevante oplysninger til brug for fremsendelse af præmien. Oplysningerne skal sendes til arladialog@arlafoods.com. Hvis vinderen ikke besvarer Konkurrenceudbyderens henvendelse indenfor 3 kalenderdage, vil retten til præmien fortabes. Hvis konkurrenceudbyderen kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, er Konkurrenceudbyderen ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien. Konkurrenceudbyderen er berettiget til frit og uden særskilt vederlag at anvende oplysningerne om vinderen samt de vindende opslag/billede/besvarelse/citater i relation til Generation Food Award, herunder reklame og markedsføring i enhver form.


Øvrigt

Konkurrenceudbyderen forbeholder sig retten til at blokere eller slette indhold og billeder, der krænker tredjemands rettigheder, og ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Konkurrenceudbyderen sig retten til straks at ekskludere deltagere fra konkurrencen. Konkurrenceudbyderen er berettiget til at stoppe konkurrencen, hvis det måtte vise sig nødvendigt, og Konkurrenceudbyderen er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse i konkurrencen.


Behandling af dine oplysninger

Hvis du vinder, vil vi kontakte dig herom ved brug af de oplysninger, du har afgivet i forbindelse med deltagelse i konkurrencen. Vi registrerer de persondata, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, herunder navn, e-mailadresse, telefonnummer og konkurrencebesvarelse. Det er frivilligt at deltage i konkurrencen. Du er ikke forpligtet til at give os personoplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan deltage i konkurrencen. Vi bruger dine persondata til at administrere konkurrencen, finde og kontakte en vinder og overlevere præmien samt eventuelt kontakte dig ved behov for yderligere oplysninger om din indstilling. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata i forbindelse med konkurrencer, hvor længe vi opbevarer dine persondata om dine rettigheder i vores privatlivspolitik, som du finder her.