VIND Gavekort

SÅDAN DELTAGER DU: 

For at være med i konkurrencen, skal du gætte i en kommentar på posten, hvor mange økologiske landmænd, der er er andelshavere i Arla i Danmark.

Ved at deltage giver du samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. Du vil blive kontaktet via Facebook.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 14/11-21/11 kl. 12.00 2017.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods og medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 

Vi trækker lod blandt alle dem, der har svaret rigtigt på posten. Hvis ingen har svaret rigtigt, bliver det den person, der kommer nærmest. Vi udtrækker 1 vinder, som vinder et gavekort på 500 kr. til en dagligvarebutik.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.


Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.