OL konkurrencebetingelser

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den torsdag 11. august 2016  til mandag 22. august 2016.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Du deltager i konkurrencen ved udfylde deltagerskemaet (navn, adresse, alder, mailadresse og tlf nr) og ved at besvare spørgsmålene ”Hvem ligner du mest” på arla.dk/OL. Samtidig giver du accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver en af de heldige vindere af konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU:

Efter konkurrencens afslutning, trækker vi tilfældigt lod blandt alle deltagerne i konkurrencen. Vi trækker lod om :

  • 15 stk Rio 2016 backpack (værdi kr 130 pr stk)
  • 5 stk Rio 2016 cap (værdi kr. 100 pr stk)

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Vinderne får direkte besked , og offentliggøres med fornavn, og bynavn på arla.dk/OL.

 

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE:

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.