VIND EN OSTESKIVE I VINYL

Giv os en reaktion på posten på Facebook (et like, en "Vild med, “Ha ha” eller “Wow" eller ved at skrive, hvem du vil høre den sammen med) og deltag i konkurrencen om en osteskive i vinyl med cheesy hits.

SÅDAN DELTAGER DU: 

Du skal trykke på, like, vild med, wow eller ha-ha (en af Facebooks-funktionaliteter) eller fortælle os, hvem du vil høre pladen sammen med for at deltage i konkurrencen. 

Ved at skrive en kommentar eller give en reaktion på posten deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 29. april til den 1. maj kl. 8.00 2016.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 
Efter konkurrencens afslutning, trækker vi tilfældigt lod blandt alle, der har deltaget. Vi trækker 10 vindere, som får direkte besked via Facebook, og som offentliggøres på Arla Danmarks Facebook profil.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

PRÆMIEN
Præmien består af 1 stk. oldschool special edition LP med vaskeægte cheesy hits. Desuden består præmien af et udvalgt af vores Ostefavoritter.

OSTESKIVEN kommer i et stærkt begrænset oplag og indeholder de originale udgaver af Brother Louie (Modern Talking), Boys (Sabrina) og The Final Countdown (Europe). Som en rigtig skive ost har vinylpladen tilmed huller i. Men bare rolig; rillerne går udenom hullerne, så pladen kan afspilles uden at ødelægge pickuppen. 

Præmiens værdi: 350,- DKK

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.