Vind en Matilde® julesweater Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU 

Skriv i kommentarfeltet til opslaget, hvem der skal vinde en Matilde® julesweater sammen med dig, så er du med i konkurrencen og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra d. 11. december – 18. december 2019 kl. 12:00.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark og have en aktiv profil på Facebook. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

SÅDAN VINDER DU

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle kommentarer. Vi udtrækker 1 vinder i opslaget på Matildes Facebook side. Vinderen offentliggøres i kommentarfeltet på konkurrencen og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Matildes Facebook side og arla.dk. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder, adresse i en mail til arlaforum@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU

Præmien består af to Matilde® julesweatre i til en samlet værdi af 300 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE 

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. Hvis du vil vide mere om hvordan vi håndterer personlige oplysninger, kan du læse mere her: https://www.arla.dk/politikker/handtering-af-personlige-oplysninger/.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

 

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.