Vind besøg på Brabrand Besøgsmejeri Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU:

Du deltager ved at skrive en kommentar til opslaget på Facebook, hvor du fortæller os, hvorfor din familie skal være den heldige vinder.

SÅDAN VINDER DU:

Vi trækker lod blandt alle kommentarerne, der har svaret på spørgsmålet, i tråden på Facebook. Vinderen får besked på Facebook.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 

Konkurrencen kører fra d. 21-28/10 kl. 10, hvorefter vinderen bliver udtrukket. Mejeribesøget varer ca. 3 timer, og tid og dato aftales mellem vinderen og Arla.

Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen og ansatte og andelshavere hos Arla samt deres familier kan ikke deltage. 

Præmieværdi: Gratis.

Arla Foods vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla Foods benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, herunder men ikke begrænset til indhold og billeder der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.