Vind autografer Konkurrencebetingelser

KONKURRENCEN: VIND AUTOGRAFER FRA ARMIN, RASMUS BROHAVE OG KRISTINE SLOTH

I forbindelse med Arla Food Fest skrev de tre You Tubere autografer. Desværre kunne alle ikke nå at få en autograf. Vi giver derfor nu 2 personer mulighed for at få en pakke med alle tre autografer.

SÅDAN DELTAGER DU: 

Du skal tilmelde dig vores nye Facebook-event "Arla Food Fest 2017 - en madfest for børn og unge" Desuden skal du fortælle i en kommentar på opslaget på eventen, hvad der er din livret. 

Ved at skrive en kommentar deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Vinderen udtrækkes onsdag d. 7/9 2017 kl. 9.00.

SÅDAN VINDER DU: 

Vi trækker lod blandt alle dem, der har tilmeldt sig eventen og skrevet et svar i kommentarfeltet. Vinderne får direkte besked via Facebook.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

Præmien er 1 autograf fra hver af You Tuberne. Der udtrækkes to vindere.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.


Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.