Aktuelle konkurrencer

Her kan du se alle vores aktuelle konkurrencer, som du kan deltage i og vinde lækre præmier! Der kommer af og til nye konkurrencer til, så hold øje med denne side, hvis du vil holde dig opdateret!

Bøøøøøh!

Der er Halloween gys i Arla Puzzle

DOWNLOAD APPEN, SPIL SPILLET OG DELTAG I KONKURRENCEN OM BIOGRAFBILLETTER

Dyst mod dine venner i Arla Puzzle Yoggi® edition hvis du tør og vind grumme præmier. Spillet er helt gratis og kan være uhyggeligt vanedannende.

      

Test dig selv

ER DU A- ELLER B-MENNESKE?

Arla A38® har givet både A- og B- mennesker en god start siden 1938. Så uanset om du er superfrisk morgenmenneske eller et dovendyr om morgenen, så vil Arla A38® gerne give dig mulighed for at få en god start og vinde lækre præmier. 

Ta’ Arla A38®-testen og vind

Brug låget - aflever dine mælkelåg i Bilka og vind et gavekort

Lågene på vores mælke- og yoghurtkartoner kan genanvendes. Så hjælp os med at indsamle og sortere så mange låg som muligt. Du kan aflevere dem i ét af Bilkas 18 varehuse i perioden januar til april 2017 og deltage i konkurrencen om et gavekort til varer i Bilka. Sammen med Bilka støtter Arla Øko Harmonie® affaldsindsamlingen den 2. april 2017, hvor Danmarks Naturfredningsforening sammen med tusindvis af danskere samler affald landet over. Og bor du i en kommune, hvor du kan sortere plast ved husstanden, kan du også lægge dine mælke-og yoghurtlågene i affaldsspanden til plast. Ellers kan du altid aflevere lågene på den lokale genbrugsstation