Kontakt

Sponsorater

Arla indgår ikke sponsor-aftaler, men alene partnerskaber, der kan fremme vores overordnede mål om at skabe bedre fødevarevaner for næste generation.

Et af vores initiativer har været etableringen af Arla Fonden, som er en selvejende fond, der arbejder med at give almen maddannelse og sundere livsstil til børn og unge. 

Det sker bl.a. gennem lejrskoleprojektet MADlejr.  Det er muligt for 6.-7. klasser at søge om lejrskoleophold. Læs mere på www.madlejr.dk. Det er ikke muligt at søge Arlafonden om midler.

 

Et andet initiativ med fokus på fødevarevaner, har været etableringen af et partnerskab med Team Danmark og Danmarks Idrætforbund. 

I partnerskabet arbejder vi på at sætte fokus på sundhed og kost i forbindelse med sport, ved blandt andet at få flere sunde produkter på menukortet i cafeterierne i de danske sportshaller, svømmehaller og idrætsanlæg.

Partnerskabet indebærer samtidigt, at Arla donerer et beløb til Team Danmark og Danmarks Idrætforbund. Beløbet er baseret på salget af et mejeriprodukt, anbefalet af Team Danmark i forbindelse med sport, og skaber således fokus på sund kost i forbindelse med motion.

 

Arla uddeler på den baggrund ikke sponsorater til  hverken enkeltpersoner eller organisationer

ARLA FONDEN - KAN IKKE SØGES

Arla Fondens midler går i første omgang til at udvikle, etablere og drive MADlejr, og fonden kan derfor ikke søges.

Læs mere