KONKURRENCEBETINGELSER

Konkurrencebetingelser: Vind et VIP-besøg på en Arla-gård og kom helt tæt på en af vores andelshavere.

Du deltager i konkurrencen ved at besvare spørgsmålene i spørgeskemaet her.

Ved at besvare spørgsmålene deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 6. oktober -18. november 2016 kl. 10.

Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 

Efter konkurrencens afslutning, trækker vi tilfældigt lod blandt alle de rigtige besvarelser.

Vi kontakter den heldige vinder direkte.

Præmien består af et VIP-besøg for hele familien på en Arla-gård i Danmark. Som vinder bliver man inviteret ud på en gård, hvor landmanden vil give et indblik i hverdagen på et landbrug. Præmien består desuden af en køletaske fyldt med Arla-produkter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at stoppe konkurrencen uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.