MADmovers - Lærer til lærer<

Se lærer til lærer video her

Materiale

Nedenfor finder du supplerende materialer samt film, pdf’er og øvrige materialer, som den pædagogiske vejledning for MADmovers 2017 henviser til. Materialer er fordelt på de 4 MADmoves - Udfordring, Forstå, Drøm og Skab.
Vær opmærksom på, at der i MADmovers 2018 vil være ændringer i forhold til MADmovers 2017. 

MADmovers er et gratis tilbud til 6. klasser i Danmark. Det er et
undervisningsforløb, der sætter fokus på skolemad og måltidskultur i den enkelte klasse. Forløber er bygget op om 10-12 undervisningslektioner og er et tværfagligt klasseprojekt. Materialet tager sit afsæt i det tværgående tema ‘innovation og entreprenørskab’ samt det obligatoriske emne ‘sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab’. MADmovers skal få eleverne til at reflektere over egen og klassens skolemad og rammer for måltidet, og få eleverne til at involvere sig, skabe konkrete og virkelige løsninger, debattere og GENTÆNKE deres skolemadskultur. 

Vigtige datoer

I 2018 bliver MADmovers et tilbud til 6. klasser i hele Danmark. Der er et begrænset antal pladser - tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

  • Tilmeldingen åbner d. 5. april
  • 6. og 7. marts 2018: Mød MADmovers på Læringsfestivalen i Bella Center, Kbh.
  • 18. og 19. april 2018: Mød MADmovers på Skolemessen i Aarhus
  • September 2018: Gratis MADmovers kurser i samarbejde med Center For Undervisningsmidler. Hold øje med siden her og CfU’s hjemmeside.
  • November 2018: MADmovers skal afvikles 

MADmovers-kursus

I september afholdte vi sammen med Center For Undervisningsmidler gratis MADmovers kurser i Aarhus og Herning, hvor en masse lærere blev klar til at buge MADmovers med deres 6. klasser. Lærerne fik inspiration til at skabe involverende processer, så deres elever kunne undersøge klassens skolemad og måltidskultur - og finde løsninger på klassens udfordringer. 

I september 2018 afholder vi igen gratis kurser rundt omkring i landet. Hold øje med siden her og Center For Undervisningsmidlers hjemmeside. 

Vigtig info

På denne padlet finder du de materialer, der blev brugt på MADmovers kurser 2017. HUSK der også kommer kurser om MADmovers 2018 - hold øje her på siden og Center For Undervisningsmidlers hjemmeside. 

Lavet med Padlet