Tilmelding MADmovers 2019

SKOLEOPLYSNINGER:

Husk: Inden du tilmelder dig, så læs betingelserne for deltagelse i forløbet, som du finder nederst i denne tilmeldingsblanket. 

Kontaktoplysninger

Er I flere lærere, som skal køre forløbet, er der mulighed for at få tilsendt én ekstra pædagogisk vejledning.

1 stk. ekstra lærervejledning:

OBS. Skal du tilmelde mere end én klasse, udfylder du bare skemaet en gang til.

Vær opmærksom på

OBS. MADmovers er et tværfagligt trivselsprojekt, der handler om meget mere end den mad, eleverne putter i munden. Det handler også om rammerene for måltidet og afviklingen af spisepausen.

MADmovers er derfor ikke egnet som et selvstændigt madkundskabsforløb - det er et tværfagligt klasseprojekt.

Hvilke fag inddrages i afviklingen af MADmovers (sæt gerne flere krydser)

Kommentar

Presse

Undervisningsmaterialet er udviklet af Arla Fonden i samarbejde med eksperter inden for bl.a. pædagogik, ernæring og formidling. Det har stor betydning for os at evaluere materialet samt dokumentere, hvordan klasserne arbejder med materialet.

Evaluering

Jeg er indforstået med at min klasse og jeg, som en del af forløbet, skal gennemføre en elektronisk evaluering.

Betingelser

Jeg accepterer at deltage i den obligatoriske workshop for lærere, hvor det gratis undervisningsmateriale udleveres. Dato samt tilmelding til workshops sendes via Email efter sommerferien. Jeg giver samtidig mit samtykke til, at Arla Foods må indsamle og opbevare følgende personfølsomme data om mig: Navn, Email og telefonnummer, og at jeg må kontaktes af Arla Foods. Oplysningerne indsamles og opbevares til formålet tilmeldingsadministration til MADmovers 2019 og vil herefter blive slettet. Yderligere information omkring håndtering af data kan findes i Håndtering af personlige oplysninger.

Accept af betingelser:

OBS: Du vil modtage en bekræftelsesmail, når din plads på MADmovers er accepteret. Der er 400 pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.