Om Arla

Specielt til studerende

Er du studerende, så kan denne del af hjemmesiden hjælpe dig til at bruge Arla i forbindelse med opgaver, analyser og meget mere.

Er du studerende, så kan denne del af hjemmesiden hjælpe dig til at bruge Arla i forbindelse med opgaver, analyser og meget mere.

”Hjælp - jeg skal skrive en opgave!”
Somme tider kan det føles svært at finde ud af, hvor man skal begynde. På siderne for studerende kan du finde en masse informationer, som kan hjælpe dig i gang med opgaven.

Mange opgaver starter med en beskrivelse eller analyse af virksomheden og situationen. Hvis du tager en tur gennem menuerne ude til venstre, kan du finde en række af de byggesten, du kan bruge i din analyse og til din egen selvstændige løsning af opgaven. 

Naturligvis kan vi ikke målrette viden til alle uddannelser og niveauer på en hjemmeside. I stedet har vi med udgangspunkt i de mange spørgsmål, som vi har modtaget fra studerende, samlet informationer, der kan give dig en god portion relevant basisviden. Der er links til dokumenter som fx vores strategi og vores etiske program. Der tal, mængder og historiske nøgletal. Og der er vision, mission og værdier.

Se dig omkring på siderne. Vi håber, at noget af materialet kan hjælpe dig på vej i opgaveløsningen. Held og lykke med studierne!

Læs mere om hvad vi tilbyder studerende og kandidater under job sektionen på arla.com

Arla præsentation 2014

Arla er et globalt andelsmejeri ejet af europæiske mælkeproducenter. Vores produkter sælges over hele kloden. 

Læs hele præsentationen her

Uopfordrede ansøgninger

Vi annoncerer alle vores ledige stillinger og modtager derfor ikke uopfordrede ansøgninger. Vi opfordrer dig til løbende at holde øje med vores hjemmeside. Her kan du få et overblik over aktuelle ledige stillinger, og du har også mulighed for at oprette en jobagent, så du automatisk får besked, når vi har en ledig stilling, der matcher dig og dine interesseområder.

Om virksomheden

KONTAKT OG ÅRSRAPPORTER

Her kan du tage kontakt til Arla og se hvilke lande Arla operer i. Her kan du også se vores årsrapporter.

Årsrapporter

Kontakt