Hvodan er Arla?

CSR

Code of Conduct, CSR, Vores Ansvar, Sustainability, bæredygtighed. Kært barn har mange navne. Men ikke alle er dækkende - og hvad er hvad?

I Arla kalder vi Corporate Social Responsibility for "Vores Ansvar". Her på siden kan du finde links til vores CSR-arbejde.

Code of Conduct

Når vi hos Arla taler om Code of Conduct så beskriver det de retningslinjer, vi som virksomhed har besluttet at følge for at sikre, at vi lever op til vores sociale ansvar. Man kan godt sige, at det er vores "lovgivning" - de "regler" vi har besluttet at arbejde efter. Code of Conduct opdateres cirka en gang hvert tredie år. Code of Conduct udkom føste gang i 2005 og blev senest opdateret i 2012.

Code of Conduct indeholder i alt 11 kapitler, som hver især beskriver principperne for det enkelte område i Arla. Code of Conduct ligger på hjemmesiden under "Strategi", og du kan finde de kapitlerne her.

Download hele pdf'en med vores retningslinjer, som hedder: 
Vores Ansvar - Arla Foods Corporate Social Responsibility - Code of Conduct 

CSR rapport

Når vi dernæst taler om vores CSR rapport, som udkommer en gang om året, så handler den om, hvordan vi gennem året har formået at leve op til vores Code of Conduct. Vi har udgivet CSR-rapporter siden 2007

Download vores CSR-rapporter her.

I Arla forsøger vi desuden at registrere nogle af de mange tiltag vi arbejder med for leve op til vores ansvar og for at kunne holde vores løfte om at bringe dig "Tættere på naturen". Det handler om både sundhed, økologi, miljø og klima. Du kan læse mere om hvordan arbejdet skrider frem i vores forskellige logs her: