Til studerende

Salg og markedsføring

Har du brug for viden, om hvordan Arla sælger sine produkter, eller skal du måske selv lave et forslag, hvor og hvordan et produkt kan sælges?

Arla Foods' vision er at skabe fremtidens mejeri for at bringe sundhed og inspiration ud i verden, på naturligvis. Det betyder, at vi ønsker at opfylde forbrugernes ønsker og behov og dermed at sætte forbrugeren i centrum. Visionen danner naturligvis også grundlag for virksomhedens produktstrategi.

Forbrugerdialog

Alt dette har i de senere år ført til, at vi har udviklet en helt ny tilgang til "markedsføring" - vi kalder det også "markedslytning". Det betyder, at vi involverer os i en direkte dialog med forbrugerne, og giver dem en række handlemuligheder via vores hjemmeside og forskellige sociale medier.

Vores markeder

Vi sælger vores produkter i mere end 100 lande verden over, og det gør naturligvis at vores markedsføring og valg af promotionformer får forskelligt udtryk alt efter hvor vi befinder os.

Handler din opgave om at markedsføre et produkt kan du måske få inspiration ved at undersøge, hvilke trends og tendenser, der er fremme for tiden, eller du kan sammenligne materialer, der er lavet på vidt forskellige tidspunkter:

En vigtig del af salgsargumentet er emballagen. Den er så at sige produktets ansigt udad til og i mange tilfælde forbrugerens første kontakt med produktet.

  • Læs mere om emballage her


Hvis du vil have en idé om, hvad vi har gjort og hvilke udfordringer, vi har haft i forskellige lande, så prøv at søge på landene under Presse

Prøv fx:

  • Kina
  • Vietnam
  • Mellemøsten
  • - eller noget helt andet.

Fakta om lande og markeder

Har du brug for faktaoplysninger om de forskellige lande og markeder, så prøv udenrigsministeriets hjemmeside. Se fx under:

Eksportrådgivning
Eksport i tal

Arla præsentation 2014

Arla er et globalt andelsmejeri ejet af europæiske mælkeproducenter. Vores produkter sælges over hele kloden. 

Læs hele præsentationen her
Om virksomheden

KONTAKT OG ÅRSRAPPORTER

Her kan du tage kontakt til Arla og se hvilke lande Arla operer i. Her kan du også se vores årsrapporter.

Årsrapporter

Kontakt