Æblebåde med stjerneanissirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Skønt tilbehør med fast modnet ost og sprøde rugbrødssticks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl vand
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 vaniljestang og vaniljekorn heraf
  • 2 stjerneanis
  • 2 æbler, fx granny smith

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand, sukker, stjerneanis, vaniljestang, og -korn i en lille gryde og bring det i kog. Skyl æblerne, del dem i kvarte og fjerne kernerne. Skær æblene i tynde både. Kom æblerne i lagen og kog dem i ca. 1 min. Tag gryden af varmen og lad æblerne stå i ca. 15 min. Kom æblebådene i en skål. Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg i ca. 8 min. - eller til det begynder at blive til sirup.

Ved serveringen

Tag osten ud af køleskabet ca. ½ time inden serveringen. Fordel de vaniljekogte æbler på små tallerkener og dryp med sirup. Server sammen med ost og ristet rugbrød.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag