Æblecouscous

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En nem lun salat med æble og hvid ost. Couscous kan erstattes med ris.

Ingredienser

Antal portioner

Sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad bouillon og smør koge op. Tilsæt couscousgrynene. Læg låget på, tag gryden af varmen og lad det køle af i ca. 6 minutter. Rør grynene luftige og smag til med salt. Lad køle af. Fjern kernehuset fra æblerne og pil løget. Skær i både og derefter i skiver. Riv salaten i grove stykker. Bland æbler, løg, ost og salat med couscousen.

Sauce

Bland fraiche med de soltørrede tomater. Server saucen til salaten.

Tip

Der kan anvendes ris i stedet for couscous.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: