Æblecouscous

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En nem lun salat med æble og hvid ost. Couscous kan erstattes med ris.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 50 g smør
  • 320 g couscousgryn (ca. 4 dl)
  • ½ tsk groft salt

Sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon og smør i kog. Tilsæt couscousgryn og salt og kog det ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tag gryden af varmen og lad couscousgrynene køle let af i ca. 6 min. Rør dem luftige mens de køler af.

Kom salat, æbler, løg og ost i en skål og vend de let afkølede couscousgryn heri.

Sauce

Bland fraiche med de soltørrede tomater. Server saucen til couscous salaten.

Tip

Der kan anvendes ris i stedet for couscous.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: