Æblepickles

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Lun æblepickles kan du evt. bruge som erstatning for sauce. Lækker til fx svinekød eller fisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 grøn squash
  • 25 g smør
  • ½ tsk ostindisk karry
  • 2 rødløg i både
  • 1 skrællet æble i store tern, fx belle de boskoop
  • 2 spsk vand
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk sukker
  • ¾ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær squashen igennem på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær squashstykkerne i ca. ½ cm tykke skiver. Smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Tilsæt løg og svits dem ved jævn varme i ca. 3 min. Vend squash og æble i og svits i ca. 1 min. Kom vand, eddike, sukker og salt i retten og kog i ca. 1 min. Smag til. Server æblepickles lun.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: