Æbler i yoghurtcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Glæd familien eller gæsterne med denne lækre, cremede dessert med knasende makroner og friske æbler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

4 personer pr. portion

Antal portioner

  • 4 æbler, fx coxorange
  • 2 dl vand
  • 2 spsk sukker

Pynt

  • 25 g smørristede mandelflager

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Æblerne skrælles, halveres og kernehuset fjernes. Koges i vand tilsat sukker og afkøles.

Æggeblommer, sukker og vanilje piskes godt. Yoghurten vendes forsigtigt i sammen med flødeskummet. Cremen hældes ud på et fad med kant eller i portionsglas. De hele makroner fordeles over cremen og over hver makron lægges de halve æbler, med den hvælvede side opad. Pyntes med ristede mandler.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag