Æbler i yoghurtcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Glæd familien eller gæsterne med denne lækre, cremede dessert med knasende makroner og friske æbler.

Ingredienser

4 personer pr. portion

Antal portioner
  • 4 æbler, fx coxorange
  • 2 dl vand
  • 2 spsk sukker

Pynt

  • 25 g smørristede mandelflager

Sådan gør du

Sådan gør du

Æblerne skrælles, halveres og kernehuset fjernes. Koges i vand tilsat sukker og afkøles.

Æggeblommer, sukker og vanilje piskes godt. Yoghurten vendes forsigtigt i sammen med flødeskummet. Cremen hældes ud på et fad med kant eller i portionsglas. De hele makroner fordeles over cremen og over hver makron lægges de halve æbler, med den hvælvede side opad. Pyntes med ristede mandler.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 63 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: