Æbler i yoghurtcreme - Opskrifter - Arla

Æbler i yoghurtcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Glæd familien eller gæsterne med denne lækre, cremede dessert med knasende makroner og friske æbler.

Ingredienser

4 personer pr. portion

Antal portioner

  • 4 æbler, fx coxorange
  • 2 dl vand
  • 2 spsk sukker

Pynt

  • 25 g smørristede mandelflager

Sådan gør du

Sådan gør du

Æblerne skrælles, halveres og kernehuset fjernes. Koges i vand tilsat sukker og afkøles.

Æggeblommer, sukker og vanilje piskes godt. Yoghurten vendes forsigtigt i sammen med flødeskummet. Cremen hældes ud på et fad med kant eller i portionsglas. De hele makroner fordeles over cremen og over hver makron lægges de halve æbler, med den hvælvede side opad. Pyntes med ristede mandler.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: