Æblesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Kold og frisk sauce - god som tilbehør til kød eller salater.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 dl Arla A38® Ymer eller ylette Ymer
  • 1 skrællet, finthakket æble fx coxorange
  • 2 spsk hakkede syltede asier
  • 2 spsk hakket sennepspickles
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk revet zittauerløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør ymer sammen med æble og øvrige ingredienser. Smag saucen til. Lad den stå tildækket i køleskab ca. ½ time. Rør saucen op inden serveringen. Server æblesaucen sammen med kartofler til fx frikadeller/fiskefileter eller lad den være dressingen til en skål salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 33 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: