Abrikosboller
60+ min

Abrikosboller

Skønne mættende boller med bid af abrikoser. Perfekte til et hutigt mellemmåltid eller til at have med på farten.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Abrikosboller

Skønne mættende boller med bid af abrikoser. Perfekte til et hutigt mellemmåltid eller til at have med på farten.

12 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Fremgangsmåde:

Varm vandet (lillefingervarmt) og opløs gæren heri. Hak abrikoserne groft. Tilsæt kvark, sukker, salt, abrikoser og mel. Ælt dejen til den er smidig og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. ½ time. Slå dejen godt sammen, form ca. 12 boller og fordel dem på en plade med bagepapir. Lad dem efterhæve i ca. ½ time. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 78 %
  • Fedt: 6 %
Print