Abrikosboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Skønne mættende boller med bid af abrikoser. Perfekte til et hutigt mellemmåltid eller til at have med på farten.

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Opskriften gælder for 1 portion

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm vandet (lillefingervarmt) og opløs gæren heri. Hak abrikoserne groft. Tilsæt kvark, sukker, salt, abrikoser og mel. Ælt dejen til den er smidig og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. ½ time. Slå dejen godt sammen, form ca. 12 boller og fordel dem på en plade med bagepapir. Lad dem efterhæve i ca. ½ time. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 78 %
  • Fedt: 6 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: