Abrikosmønter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Dejlig konfekt til dem der ikke bryder sig om marcipan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

20 stk. pr portion

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak abrikoser og figner groft. Rør dem sammen med flødeost. Knus kiksene groft og rør dem i flødeostblandingen. Form ca. 20 kugler af flødeostblandingen og pres dem let flade. Stil dem i køleskabet i ca. 1 time. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Overtræk abrikosmønterne i den varme chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Tip

Abrikosmønterne kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 1 uge.

Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 37 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag