Abrikosmønter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Dejlig konfekt til dem der ikke bryder sig om marcipan.

Ingredienser

20 stk. pr portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak abrikoser og figner groft. Rør dem sammen med flødeost. Knus kiksene groft og rør dem i flødeostblandingen. Form ca. 20 kugler af flødeostblandingen og pres dem let flade. Stil dem i køleskabet i ca. 1 time. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Overtræk abrikosmønterne i den varme chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Tip

Abrikosmønterne kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 1 uge.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: