Abrikosmønter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Dejlig konfekt til dem der ikke bryder sig om marcipan.

Ingredienser

20 stk. pr portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak abrikoser og figner groft. Rør dem sammen med flødeost. Knus kiksene groft og rør dem i flødeostblandingen. Form ca. 20 kugler af flødeostblandingen og pres dem let flade. Stil dem i køleskabet i ca. 1 time. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Overtræk abrikosmønterne i den varme chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Tip

Abrikosmønterne kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 1 uge.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: