Æg med sennepscreme

Bedømmelse

(7 vurderinger)

30 min

En superdejlig frokostret serveret med godt rugbrød. Mums!

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g friske grønne asparges
  • ½ tsk groft salt

Sennepscreme

  • 2 past. æggeblommer (ca. ½ dl)
  • 1½ spsk vand
  • 2 spsk dijonsennep med honning
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl frisk klippet purløg
  • 2 dl Cheasy® fraiche 5% Fraiche 5%

Smilende æg

  • 6 æg

Tilbehør

  • 300 g ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk det nederste af aspargesene, skyl og tør dem. Lad en grillpande blive godt varm. Grill aspargesene på 2 sider - i alt ca. 5 min. Drys dem med salt.

Sennepscreme

Hæld æggeblommer, vand og sennep i en lille tykbundet gryde og pisk det sammen ved jævn varme i ca. 6 min. - blandingen må ikke koge. Tag gryden af varmen og vend salt, peber, purløg og fraiche i. Smag sennepscremen til.

Smilende æg

Kom æggene i en gryde med koldt vand - vandet skal stå et par cm op i gryden. Bring vandet i kog og kog æggene ved svag varme og under låg i 6-7 min. Læg æggene i koldt vand i ca. 1 min. Pil æggene og halver dem.

Ved serveringen

Fordel sennepscreme på tallerkener. Læg de grillede asparges og halve æg på cremen og server straks.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 36 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: