Æg med sennepscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

En superdejlig frokostret serveret med godt rugbrød. Mums!

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g friske grønne asparges
  • ½ tsk groft salt

Sennepscreme

Smilende æg

  • 6 æg

Tilbehør

  • 300 g ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk det nederste af aspargesene, skyl og tør dem. Lad en grillpande blive godt varm. Grill aspargesene på 2 sider - i alt ca. 5 min. Drys dem med salt.

Sennepscreme

Hæld æggeblommer, vand og sennep i en lille tykbundet gryde og pisk det sammen ved jævn varme i ca. 6 min. - blandingen må ikke koge. Tag gryden af varmen og vend salt, peber, purløg og fraiche i. Smag sennepscremen til.

Smilende æg

Kom æggene i en gryde med koldt vand - vandet skal stå et par cm op i gryden. Bring vandet i kog og kog æggene ved svag varme og under låg i 6-7 min. Læg æggene i koldt vand i ca. 1 min. Pil æggene og halver dem.

Ved serveringen

Fordel sennepscreme på tallerkener. Læg de grillede asparges og halve æg på cremen og server straks.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: