Æggesalat til sandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Lav en fyldig æggesalat og brug den som fyld i en rugbrødssandwich i madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 hårdkogte æg
  • 4 kogte nye kartofler
  • 4 spsk Kløver® tykmælk Tykmælk
  • 4 tsk fintklippet frisk purløg
  • ½ tsk ostindisk karry
  • ¼ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak æg og kartofler. Rør tykmælk, purløg, karry og salt sammen. Vend æg og kartofler i. Lad æggesalaten trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: