Æggesalat til sandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Lav en fyldig æggesalat og brug den som fyld i en rugbrødssandwich i madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 hårdkogte æg
  • 4 kogte nye kartofler
  • 4 spsk Kløver® tykmælk Tykmælk
  • 4 tsk fintklippet frisk purløg
  • ½ tsk ostindisk karry
  • ¼ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak æg og kartofler. Rør tykmælk, purløg, karry og salt sammen. Vend æg og kartofler i. Lad æggesalaten trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: