Agurkesalat med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Græsk tzatziki - lækker til græske frikadeller, salat, brød eller grillmad.

Ingredienser

4 personer pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte og hæld yoghurten til afdrypning i kaffefiltrene. Lad yoghurten dryppe af i ca. 2 timer i køleskab. Skræl agurkerne og skær dem i meget tynde skiver - evt. på råkostjern. Læg skiverne i en skål og drys 1 spsk salt over. Lad dem trække i ca. ½ time. Skyl agurkeskiverne i flere hold koldt vand og vrid dem tørre i en klæde. Rør den afdryppede yoghurt sammen med fraiche og hvidløg. Tilsæt agurkeskiver og smag salaten til med salt og peber. Stil den i køleskab til serveringen. Server agurkesalaten til fx stegt lammekød.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: