Amagermad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Groft brød, god ost og masser af frisk basilikum - et lækkert mellemmåltid!

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skiver lyst landbrød
  • 4 tsk basilikumpesto
  • 4 skiver rugbrød
  • 150 g Høng® Gylden 39%
  • 125 g agurk i skrå skiver
  • 1 dl strimlede friske basilikumblade

Pynt

  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør landbrødet med pesto. Læg det lyse brød og rugbrød sammen om ost i skiver, agurk og basilikum. Skær amagermadderne i trekanter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 44 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: