Ananas med ananas-softice

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En nem og hurtig dessert, som alle ved bordet med garanti vil sætte pris på.

Ingredienser

Antal portioner

Ananassalsa

  • 4 modne babyananas (ca. 500 g)
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 dl vand
  • ¾ liter vaniljeflødeis

Pynt

  • frisk ananas i tern

Sådan gør du

Sådan gør du

Ananas"salsa"

Halver de 4 babyananas. Bevar skræl og top. Udhul de halve ananas og fjern midterstokken. Tag ca. 250 g ananaskød fra og skær det i små tern. Bring sukker og vand i kog i en gryde. Tilsæt ananasternene og lad dem koge ved svag varme og uden låg i ca. 3 min. Lad blandingen afkøle tildækket i køleskab.

Ved serveringen

Pisk isen til softice og vend den kolde ananas"salsa" heri. Fordel isen i de 8 halve ananas og pynt med resten af den friske ananas. Server straks.

Tip

I stedet for babyananas kan man anvende 2 små almindelige ananas. Del dem i kvarte i stedet for halve.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: