Ananas med ananas-softice

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En nem og hurtig dessert, som alle ved bordet med garanti vil sætte pris på.

Ingredienser

Antal portioner

Ananassalsa

  • 4 modne babyananas (ca. 500 g)
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 dl vand
  • ¾ liter vaniljeflødeis

Pynt

  • frisk ananas i tern

Sådan gør du

Sådan gør du

Ananas"salsa"

Halver de 4 babyananas. Bevar skræl og top. Udhul de halve ananas og fjern midterstokken. Tag ca. 250 g ananaskød fra og skær det i små tern. Bring sukker og vand i kog i en gryde. Tilsæt ananasternene og lad dem koge ved svag varme og uden låg i ca. 3 min. Lad blandingen afkøle tildækket i køleskab.

Ved serveringen

Pisk isen til softice og vend den kolde ananas"salsa" heri. Fordel isen i de 8 halve ananas og pynt med resten af den friske ananas. Server straks.

Tip

I stedet for babyananas kan man anvende 2 små almindelige ananas. Del dem i kvarte i stedet for halve.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: