Annas Bounty kugler - Kokosæg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Fristende små kokosæg med et dejligt strejf af appelsin.

Ingredienser

50 små eller 25 store pr. portion

Antal portioner

Pynt

  • kokosmel

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kokosmel, flormelis, smør og fløde i en tykbundet gryde. Varm blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. - blandingen skal være fast og sammenhængende. Tag gryden af varmen, tilsæt appelsinskal og smag til. Form den varme kokosblanding med 2 teskeer - til ca. 50 små kokosæg. Læg dem på en bakke med bagepapir. Stil "æggene" tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller til de er kolde.

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Læg et kokosæg på en gaffel og vend hurtigt "ægget" i den smeltede chokolade. Stil det overtrukne kokosæg tilbage på bakken og pynt det med kokosmel. Overtræk og pynt resten. Stil kokosæggene tildækket i køleskabet til chokoladen er helt stivnet.

Tip

Bounty kuglerne kan stå tildækket i køleskabet i 4-5 døgn.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,3 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: