Annas Bounty kugler - Kokosæg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Fristende små kokosæg med et dejligt strejf af appelsin.

Ingredienser

50 små eller 25 store pr. portion

Antal portioner

Pynt

  • kokosmel

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kokosmel, flormelis, smør og fløde i en tykbundet gryde. Varm blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. - blandingen skal være fast og sammenhængende. Tag gryden af varmen, tilsæt appelsinskal og smag til. Form den varme kokosblanding med 2 teskeer - til ca. 50 små kokosæg. Læg dem på en bakke med bagepapir. Stil "æggene" tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller til de er kolde.

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Læg et kokosæg på en gaffel og vend hurtigt "ægget" i den smeltede chokolade. Stil det overtrukne kokosæg tilbage på bakken og pynt det med kokosmel. Overtræk og pynt resten. Stil kokosæggene tildækket i køleskabet til chokoladen er helt stivnet.

Tip

Bounty kuglerne kan stå tildækket i køleskabet i 4-5 døgn.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,3 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: