Ansjosmousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Lækker forret, der kan tilberedes dagen før

Ingredienser

Antal portioner

Dildsauce

Tilbehør

  • 8 fintstrimlede salatblade
  • 1 limefrugt i både
  • 1 tomat i både
  • 100 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad ansjoserne dryppe af. Fjern skindet og skær dem i små stykker. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bland ansjoser med æg, fraiche, sennep, purløg og dild. Træk husblassen op af udblødningsvandet med det vand der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med lidt af ansjosblandingen. Vend den afkølede husblas i resten af ansjosblandingen under omrøring. Pisk fløden stiv, vend den i og smag til. Pensl en form (ca. 1 liter) med olie og hæld ansjosmoussen i. Stil formen tildækket i køleskabet 12-24 timer.

Dildsauce

Vend forsigtigt fraiche sammen med med dild, salt og peber. Stil dildsaucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Anret salaten på portionstallerkener sammen med ansjosmousse, limebåde og tomatbåde. Server dildsauce og flute til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: