Appelsin- og honningsild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Mums! Usædvanlig frisk sild med sprød fennikel.

Ingredienser

Antal portioner
  • 225 g marinerede sildefileter

Appelsin- og honningsauce

  • 75 g fennikler i meget tynde skiver
  • ½ lille finthakket rødløg
  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • ¼ dl friskpresset appelsinsaft
  • ¾ spsk grov sennep
  • ¾ spsk honning
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g fuldkornsrugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld lagen fra sildene og skær sildene i små skrå bidder.

Appelsin- og honningsauce

Vend fennikel, rødløg og fraiche sammen med de øvrige ingredienser og vend sildebidderne heri. Stil sildesalaten tildækket i køleskabet i mindst 2 timer og smag til.

Tip

Sildene er også gode til påskefrokosten.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 42 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: