Appelsin- og honningsild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Mums! Usædvanlig frisk sild med sprød fennikel.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 225 g marinerede sildefileter

Appelsin- og honningsauce

  • 75 g fennikler i meget tynde skiver
  • ½ lille finthakket rødløg
  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%
  • 1 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • ¼ dl friskpresset appelsinsaft
  • ¾ spsk grov sennep
  • ¾ spsk honning
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g fuldkornsrugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld lagen fra sildene og skær sildene i små skrå bidder.

Appelsin- og honningsauce

Vend fennikel, rødløg og fraiche sammen med de øvrige ingredienser og vend sildebidderne heri. Stil sildesalaten tildækket i køleskabet i mindst 2 timer og smag til.

Tip

Sildene er også gode til påskefrokosten.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag