Appelsin- og honningsild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Mums! Usædvanlig frisk sild med sprød fennikel.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 225 g marinerede sildefileter

Appelsin- og honningsauce

  • 75 g fennikler i meget tynde skiver
  • ½ lille finthakket rødløg
  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • ¼ dl friskpresset appelsinsaft
  • ¾ spsk grov sennep
  • ¾ spsk honning
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g fuldkornsrugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld lagen fra sildene og skær sildene i små skrå bidder.

Appelsin- og honningsauce

Vend fennikel, rødløg og fraiche sammen med de øvrige ingredienser og vend sildebidderne heri. Stil sildesalaten tildækket i køleskabet i mindst 2 timer og smag til.

Tip

Sildene er også gode til påskefrokosten.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag