Appelsin- og honningsild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Mums! Usædvanlig frisk sild med sprød fennikel.

Ingredienser

Antal portioner

  • 225 g marinerede sildefileter

Appelsin- og honningsauce

  • 75 g fennikler i meget tynde skiver
  • ½ lille finthakket rødløg
  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • ¼ dl friskpresset appelsinsaft
  • ¾ spsk grov sennep
  • ¾ spsk honning
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g fuldkornsrugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld lagen fra sildene og skær sildene i små skrå bidder.

Appelsin- og honningsauce

Vend fennikel, rødløg og fraiche sammen med de øvrige ingredienser og vend sildebidderne heri. Stil sildesalaten tildækket i køleskabet i mindst 2 timer og smag til.

Tip

Sildene er også gode til påskefrokosten.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: