Appelsinsalat med ymercreme
45 min

Appelsinsalat med ymercreme

Dejlig frugtdessert med sødme fra friske dadler og ymercreme.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Appelsinsalat med ymercreme

Dejlig frugtdessert med sødme fra friske dadler og ymercreme.

Antal portioner

Appelsinsalat

  • 4 appelsiner
  • 2 spsk sukker
  • 8 friske dadler
  • 1 granatæble

Ymercreme

Fremgangsmåde:

Appelsinsalat

Skræl appelsinerne (fjern så meget af de hvide hinder som muligt). Skær appelsinerne i halve skiver og fordel dem i portionsglas. Drys skiverne med sukker og lad dem trække ca. ½ time. Skær dadlerne halvt igennem og fjern stenene. Halver granatæblet og skrab frugtkødet ud med en spids kniv eller en teske; undgå at få de hvide hinder med. Fordel dadler og granatæblekerner ovenpå appelsinskiverne.

Ymercreme

Rør ymer sammen med flormelis, ingefær og appelsinsaft. Pisk fløden let og vend den i cremen. Server cremen i en skål ved siden af frugtsalaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 40 %
Print