Appelsinsalat med ymercreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Dejlig frugtdessert med sødme fra friske dadler og ymercreme.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinsalat

  • 4 appelsiner
  • 2 spsk sukker
  • 8 friske dadler
  • 1 granatæble

Ymercreme

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsinsalat

Skræl appelsinerne (fjern så meget af de hvide hinder som muligt). Skær appelsinerne i halve skiver og fordel dem i portionsglas. Drys skiverne med sukker og lad dem trække ca. ½ time. Skær dadlerne halvt igennem og fjern stenene. Halver granatæblet og skrab frugtkødet ud med en spids kniv eller en teske; undgå at få de hvide hinder med. Fordel dadler og granatæblekerner ovenpå appelsinskiverne.

Ymercreme

Rør ymer sammen med flormelis, ingefær og appelsinsaft. Pisk fløden let og vend den i cremen. Server cremen i en skål ved siden af frugtsalaten.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: