Appelsinsalat med ymercreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Dejlig frugtdessert med sødme fra friske dadler og ymercreme.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinsalat

  • 4 appelsiner
  • 2 spsk sukker
  • 8 friske dadler
  • 1 granatæble

Ymercreme

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsinsalat

Skræl appelsinerne (fjern så meget af de hvide hinder som muligt). Skær appelsinerne i halve skiver og fordel dem i portionsglas. Drys skiverne med sukker og lad dem trække ca. ½ time. Skær dadlerne halvt igennem og fjern stenene. Halver granatæblet og skrab frugtkødet ud med en spids kniv eller en teske; undgå at få de hvide hinder med. Fordel dadler og granatæblekerner ovenpå appelsinskiverne.

Ymercreme

Rør ymer sammen med flormelis, ingefær og appelsinsaft. Pisk fløden let og vend den i cremen. Server cremen i en skål ved siden af frugtsalaten.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: