Appelsinsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Den friske smag i appelsinsaucen, gør at det egner sig godt til at servere til frisk frugt

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • fintrevet appelsinskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche med vaniljesukker og sukker. Smag saucen til med appelsinskal og -saft. Lad appelsinsaucen stå og trække koldt ca. 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tip

Saucen kan tilberedes af 4 dl cremefraiche 18%. Saucen kan fx serveres til frugtsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 83 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: