Appelsinsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Den friske smag i appelsinsaucen, gør at det egner sig godt til at servere til frisk frugt

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • fintrevet appelsinskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche med vaniljesukker og sukker. Smag saucen til med appelsinskal og -saft. Lad appelsinsaucen stå og trække koldt ca. 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tip

Saucen kan tilberedes af 4 dl cremefraiche 18%. Saucen kan fx serveres til frugtsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 83 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: