Arme riddere med æble og kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

15 min

Med sit sprøde indre bliver ridderne weekendens favorit.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 æble, fx aroma
  • ½ spsk stødt kanel
  • 2 spsk rørsukker
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 4 skiver toastbrød
  • 25 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Del æblet, fjern kernerne og skær æblet i tynde skiver. Bland dem med kanel og 1 spsk af sukkeret. Pisk mælk, æg og kardemomme sammen. Læg brødskiverne sammen 2 og 2 om de krydrede æbler. Lad smørret blive gyldent i en pande. Vend de arme riddere i æggeblandingen og drys dem med resten af sukkeret. Steg dem ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Lad de arme riddere køle let af, skær dem i trekanter og server dem.

Tip

Hvis du har en toastmaskine kan du prøve at lave dem heri.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: