Arme riddere med æble og kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

15 min

Med sit sprøde indre bliver ridderne weekendens favorit.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 æble, fx aroma
  • ½ spsk stødt kanel
  • 2 spsk rørsukker
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 4 skiver toastbrød
  • 25 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Del æblet, fjern kernerne og skær æblet i tynde skiver. Bland dem med kanel og 1 spsk af sukkeret. Pisk mælk, æg og kardemomme sammen. Læg brødskiverne sammen 2 og 2 om de krydrede æbler. Lad smørret blive gyldent i en pande. Vend de arme riddere i æggeblandingen og drys dem med resten af sukkeret. Steg dem ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Lad de arme riddere køle let af, skær dem i trekanter og server dem.

Tip

Hvis du har en toastmaskine kan du prøve at lave dem heri.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: