Årstidens knækbrød med brie
15 min

Årstidens knækbrød med brie

Fra nye radiser til modne pærer - få inspiration til at variere toppingen på dit knækbrød efter årstiden.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Årstidens knækbrød med brie

Fra nye radiser til modne pærer - få inspiration til at variere toppingen på dit knækbrød efter årstiden.

Antal portioner

Sommer

  • 4 skiver knækbrød, fx sesam, spelt eller fuldkorn
  • 75 g Castello® økologisk brie i skiver
  • 50 g friske hindbær
  • 1 spsk hakkede saltede pistacienøddekerner
  • friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Sommer

Fordel osten på knækbrødet og pynt med hindbær, pistacienødder og basilikum.

Forår

½ avocado i tynde skiver

50 g finthakkede radiser

2 forårsløg i tynde ringe

et drys salt og peber

Efterår

½ pære i tynde både, fx conference

25 g hakkede hasselnøddekerner

4 tsk dadel-, blåbær- eller ahornsirup

Vinter

½ rødkindet æble i tynde både

3 spsk tørrede tranebær

½ tsk kanelsukker

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 52 %
Print