Årstidens knækbrød med brie

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Fra nye radiser til modne pærer - få inspiration til at variere toppingen på dit knækbrød efter årstiden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Sommer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sommer

Fordel osten på knækbrødet og pynt med hindbær, pistacienødder og basilikum.

Forår

½ avocado i tynde skiver

50 g finthakkede radiser

2 forårsløg i tynde ringe

et drys salt og peber

Efterår

½ pære i tynde både, fx conference

25 g hakkede hasselnøddekerner

4 tsk daddel-, blåbær- eller ahornsirup

Vinter

½ rødkindet æble i tynde både

3 spsk tørrede tranebær

½ tsk kanelsukker

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag