Årstidens knækbrød med brie

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Fra nye radiser til modne pærer - få inspiration til at variere toppingen på dit knækbrød efter årstiden.

Ingredienser

Antal portioner

Sommer

Sådan gør du

Sådan gør du

Sommer

Fordel osten på knækbrødet og pynt med hindbær, pistacienødder og basilikum.

Forår

½ avocado i tynde skiver

50 g finthakkede radiser

2 forårsløg i tynde ringe

et drys salt og peber

Efterår

½ pære i tynde både, fx conference

25 g hakkede hasselnøddekerner

4 tsk dadel-, blåbær- eller ahornsirup

Vinter

½ rødkindet æble i tynde både

3 spsk tørrede tranebær

½ tsk kanelsukker

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 52 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: