Hvad skal vi spise?

Hvad skal vi spise?

Hvad skal vi spise? Er du løbet tør for idéer til, hvad du skal spise morgen, middag, aften eller når I får gæster i weekenden? Frygt ikke – der er ingen der går sultne herfra uden masser af inspiration til spændende opskrifter på lækker mad til hverdag – og når det skal være lidt særligt.

Vil du gerne inspireres til spændende mad hver uge, så tilmeld dig ugens madplan.

Hvad skal vi spise til aftensmad?

Hvad skal vi spise i aften? Det er et spørgsmål, der hver dag bliver stillet i rigtig mange hjem over hele Danmark. Ofte har vi travlt i hverdagen, og så må aftensmaden gerne kunne tilberedes nemt og hurtigt. I weekenden har vi ofte lidt bedre tid og overskud til at tilberede retterne – og måske inviterer vi endda gæster til aftensmad, og så må der gerne være noget særligt på middagsmenuen.

Find inspiration til, hvad I skal spise til aftensmad herunder.

Sund og nem aftensmad

Hvad skal vi spise, hvis det skal være hurtigt og nemt?

Prøv en Chili con carne med ris eller nogle af disse opskrifter hvis du vil have noget at spise, som tager 30 minutter eller derunder at tilberede:

Opskrifter når det skal være hurtigt og nemt

Hvad skal vi spise, hvis vi har lidt bedre tid til at forberede maden?

Opskrifterne herunder tager fra 45 minutter og opefter at tilberede. Her finder du alt fra supper der varmer, klassisk lasagne og frikadeller, som altid er børnevenlige hits.

Opskrifter når du har god tid

Hvad skal vi spise i weekenden?

Når vi får gæster i weekenden, hvad skal vi så servere? Kommer gæsterne forbi tidligt på dagen er det oplagt at servere en god omgang brunch med fx pandekager. Men hvad med om aftenen - skal vi servere en overdådig 3-retters menu, eller måske en saftig og mør ret, som har langtidssteg i ovnen hele dagen? Eller måske skal vi hygge foran grillen? Der må i hvert fald gerne være lidt kage – og hvem elsker ikke chokoladekage?

Find inspiration her til hvad I kan spise i weekenden

Hvad skal jeg spise til frokost?

Svaret på hvad du skal spise til frokost afhænger især af, hvor du skal spise frokost. Måske skal du have noget hurtigt og lækkert med på madpakken, eller måske har du mulighed for at nyde en varm ret i køkkenet? Find inspiration til en lækker og mættende frokost og frokostretter her.