SKRIDT FOR SKRIDT MOD EN BÆREDYGTIG FREMTID

Madspild

Har du styr på madmyterme?

Er du blandt de 93% af den danske befolkning, som gerne vil reducere sit madspild – så tag quizzen og bliv klogere på hvilke myter, der medvirker til unødig madspild.

INSPIRATION OG TIPS TIL AT MINDSKE DIT MADSPILD

Se, duft, smag

Din mad kan selv fortælle dig, om den skal smides ud eller du trygt kan spise den. Brug dine sanser – duft, føl og smag på maden. Ofte er den god efter sidste salgsdato. Få flere tips til at stoppe madspild her

Madspildskernestykker

  Har du en rest mejeri, trætte grøntsager eller lidt forskellige kerner? Så brug dem i disse fantastiske madspildskernestykker.  

30% mindre CO2e i 2030­
CO2e Neutral i 2050
Arla bidrager til realisering af FNs verdensmål

Arla bidrager til realisering af FNs verdensmål

*Gns. siden 2015
Stop madspild

Stop madspild

Mad, der bliver produceret, men ikke bliver spist, påvirker klimaet og miljøet negativt uden at føre noget som helst godt med sig. Og der er ikke noget mere demotiverende end at producere mad, som ikke bliver spist.

Derfor har vi sat en målsætning om at reducere madspild i produktionsleddet med 50% i perioden mellem 2015 og 2030. Og vi har en ambition om at hjælpe vores forbrugere med at mindske madspildet hjemme i deres egne køkkener.

Stop madspild | Arla