Artiskoksauté med seared tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Tunbøffer smager dejligt. Især når de er stegt på den helt rigtige måde, så de stadig er saftige og lækre.

Ingredienser

Antal portioner

Artiskoksauté

  • 10 g smør
  • 480 g artiskokhjerter i kvarte (ca. 2 dåser)
  • 3 røde peberfrugter i strimler (ca. 325 g)
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakkede friske basilikumblade
  • 4 skiver frisk eller optøet, frossen tun (ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 350 g ristet durumbrød i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Artiskoksauté

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits artiskokkerne i ca. 2 min. Tilsæt peberfrugt, sukker, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min. Vend basilikum i og smag til.

Varm grillpanden op ved kraftig varme - til den ryger. Steg tunbøfferne ca. 2 min. på hver side og krydr med salt og peber. Tunstykkerne skal være stegt på ydersiden, men stadig rå i midten - det vil sige seared.

Ved serveringen

Anret artiskoksautéen på de ristede stykker brød, pynt med basilikumblade og server tunbøfferne til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 44 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 13 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: