Artiskoksauté med seared tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Tunbøffer smager dejligt. Især når de er stegt på den helt rigtige måde, så de stadig er saftige og lækre.

Ingredienser

Antal portioner

Artiskoksauté

  • 10 g smør
  • 480 g artiskokhjerter i kvarte (ca. 2 dåser)
  • 3 røde peberfrugter i strimler (ca. 325 g)
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakkede friske basilikumblade
  • 4 skiver frisk eller optøet, frossen tun (ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 350 g ristet durumbrød i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Artiskoksauté

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits artiskokkerne i ca. 2 min. Tilsæt peberfrugt, sukker, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min. Vend basilikum i og smag til.

Varm grillpanden op ved kraftig varme - til den ryger. Steg tunbøfferne ca. 2 min. på hver side og krydr med salt og peber. Tunstykkerne skal være stegt på ydersiden, men stadig rå i midten - det vil sige seared.

Ved serveringen

Anret artiskoksautéen på de ristede stykker brød, pynt med basilikumblade og server tunbøfferne til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 44 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: