Asiatiske pandekager med banan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Forsvindende gode, knasende pandekager med banan og kokos - nyd!

Ingredienser

Antal portioner

Pandekagedej

  • 100 g rismel (ca. 2 dl)
  • 50 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 1 dl kokosmel
  • 2½ dl mælk
  • 1 dåse kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 2 æg
  • ¾ tsk groft salt
  • 2 modne bananer i skiver
  • smør til stegning

Tilbehør

  • 4 spsk lys sirup
  • ½ liter vaniljeflødeis

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekagedej

Bland rismel, hvedemel og kokosmel sammen. Rør mælk og kokosmælk i til en jævn dej. Pisk æggene i sammen med salt. Vend til sidst bananerne i dejen.

Lad lidt af fedtstoffet blive varmt i en pande. Hæld ca. 1 dl dej i panden og fordel dejen (18-20 cm i diameter). Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Gentag med resten af fedtstof, pandekagedej. Server de lune pandekager med is og lys sirup.

Tip

Pandekagerne er også gode dryppet med friskpresset limesaft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: