Asiatiske pandekager med banan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Forsvindende gode, knasende pandekager med banan og kokos - nyd!

Ingredienser

Antal portioner

Pandekagedej

  • 100 g rismel (ca. 2 dl)
  • 50 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 1 dl kokosmel
  • 2½ dl mælk
  • 1 dåse kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 2 æg
  • ¾ tsk groft salt
  • 2 modne bananer i skiver
  • smør til stegning

Tilbehør

  • 4 spsk lys sirup
  • ½ liter vaniljeflødeis

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekagedej

Bland rismel, hvedemel og kokosmel sammen. Rør mælk og kokosmælk i til en jævn dej. Pisk æggene i sammen med salt. Vend til sidst bananerne i dejen.

Lad lidt af fedtstoffet blive varmt i en pande. Hæld ca. 1 dl dej i panden og fordel dejen (18-20 cm i diameter). Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Gentag med resten af fedtstof, pandekagedej. Server de lune pandekager med is og lys sirup.

Tip

Pandekagerne er også gode dryppet med friskpresset limesaft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: