Bagt cheesecake med banan og chokolade

Bagt cheesecake med banan og chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Bagt banancheesecake med chokolade - på sprød bund og med cremet og syrlig topping.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

24 stykker

Antal portioner

Bund

  • 250 g krydrede småkager, fx bastogne kiks
  • 75 g smeltet smør

Fyld

Topping

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Bund

  1. Knus småkagerne fint og bland dem med smeltet smør.
  2. Beklæd en bageform (ca. 20 x 30 cm) med bagepapir.
  3. Pres småkageblandingen ud i bunden. Bag bunden midt i ovnen.

Fyld

  1. Riv citronskallen fint og gem den til toppingen.
  2. Pres saften ud af citronen og pisk den sammen med flødeost, sukker, æg og æggeblommer. Blandingen skal være lind.
  3. Skær bananerne i mindre stykker og vend dem i dejen.
  4. Smelt chokoladen og vend den med let hånd i dejen, så den bliver marmoreret.
  5. Fordel dejen på den bagte bund og bag kagen færdig midt i ovnen. Den skal være fast som budding. Den vil hæve lidt og falde lidt sammen igen – det er helt korrekt.
  6. Lad kagen køle af på en bagerist.

Topping

  1. Pisk cremefraiche, flødeost, brun farin og citronskal sammen til en let og luftig creme.
  2. Skær kagen ud i 24 firkanter og sprøjt toppingen på med en tyl.
  3. Pynt med revet chokolade og friske syrlige bær - eller frysetørret hindbær.

Bagetid for bund

ca. 10 min ved 160° - traditionel ovn.

Bagetid for kagen

ca. 1 time ved 160° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 25730 kJ / 6150 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 34,9 %
  • Fedt: 60,1 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag