Bagt laks med rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lækkert krydret laks med farverigt tilbehør. Hytteostsalsaen passer perfekt til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 800 g skrællede rødbeder i både
  • 600 g skrællede kartofler i både
  • 25 g smør - smeltet
  • 1 tsk groft salt
  • 500 g laksefilet uden skind
  • ½ tsk herbes de Provence
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødbeder og kartofler sammen med smør på en plade med bagepapir og drys med salt. Bag kartofler og rødbeder midt i ovnen i ca. 15 min.

Fjern imens eventuelle ben fra laksen og skær den i 4 lige store stykker. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Kom krydderierne på laksen og bag den på en rist over grøntsagerne - de sidste 15 min. af bagetiden (ca. ½ time i alt).

Vend hytteost, salsa og salt sammen og server det sammen med den varme laks sammen og de bagte grøntsager.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: