Bagt laks med rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lækkert krydret laks med farverigt tilbehør. Hytteostsalsaen passer perfekt til.

Ingredienser

Antal portioner
  • 800 g skrællede rødbeder i både
  • 600 g skrællede kartofler i både
  • 25 g smør - smeltet
  • 1 tsk groft salt
  • 500 g laksefilet uden skind
  • ½ tsk herbes de Provence
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødbeder og kartofler sammen med smør på en plade med bagepapir og drys med salt. Bag kartofler og rødbeder midt i ovnen i ca. 15 min.

Fjern imens eventuelle ben fra laksen og skær den i 4 lige store stykker. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Kom krydderierne på laksen og bag den på en rist over grøntsagerne - de sidste 15 min. af bagetiden (ca. ½ time i alt).

Vend hytteost, salsa og salt sammen og server det sammen med den varme laks sammen og de bagte grøntsager.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: