Bagt laks med rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lækkert krydret laks med farverigt tilbehør. Hytteostsalsaen passer perfekt til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 800 g skrællede rødbeder i både
  • 600 g skrællede kartofler i både
  • 25 g smør - smeltet
  • 1 tsk groft salt
  • 500 g laksefilet uden skind
  • ½ tsk herbes de Provence
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødbeder og kartofler sammen med smør på en plade med bagepapir og drys med salt. Bag kartofler og rødbeder midt i ovnen i ca. 15 min.

Fjern imens eventuelle ben fra laksen og skær den i 4 lige store stykker. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Kom krydderierne på laksen og bag den på en rist over grøntsagerne - de sidste 15 min. af bagetiden (ca. ½ time i alt).

Vend hytteost, salsa og salt sammen og server det sammen med den varme laks sammen og de bagte grøntsager.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag