Bagt ost og frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

De bagte frugter frembringer en behagelig sødme, som er skøn til den cremede ost og de sprøde nødder. Mmm!

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver italiensk flute

Bagt frugt

  • 2 modne sharonfrugter i både
  • 3 clementiner eller mandariner i både
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk akaciehonning
  • 150 g Høng® Brie 24%
  • 25 g grofthakkede mandler (ca. ½ dl)
  • 1 tsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk akaciehonning

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist flutesskiverne på en brødrister til de er sprøde - vend dem af og til.

Bagt frugt

Vend frugter, limesaft og honning sammen i en lille bradepande. Bag frugterne midt i ovnen - vend rundt af og til. Tag frugterne ud og hold dem varme.

Skær osten i 16 skiver og fordel dem på flutesskiverne. Drys med mandler og dryp med limesaft og honning. Stil de små brød på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen.

Anret de små brød med bagt ost og frugt på tallerkener.

Bagetid for frugt

Ca. 5 min. ved 250° - traditionel ovn.

Bagetid for ost

Ca. 2 min. ved 250° - traditionel ovn.

Tips

Flutesskiverne kan også ristes i ovnen ved 250°, 1-2 min. på hver side.
I stedet for sharonfrugter kan du bruge friske dadler i kvarte.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Muscat Rousillon, Frankrig

Sød, hvid vin på muscat-druen, fx. en muscat de rivesaltes Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til ost