Bagte æbler med blue og marengslåg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

1 timer

Spændende dessert med fyld af marcipan, mandler, blåskimmelost og basilikum og låg af marengs.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g Castello® Blue økologisk Blue økologisk
  • 75 g groftrevet ren, rå marcipan
  • 75 g hakkede, smuttede mandler
  • 4 spsk hakkede friske basilikumblade
  • 2 uskrællede store æbler, fx gråsten eller jonagold
  • 1 æggehvide
  • 4 spsk lyst rørsukker

Pynt

  • mandelsplit og friske basilikumblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i mindre stykker og rør dem godt sammen med marcipan, mandler og basilikum. Halver æblerne og fjern stilk, blomst og kernehus. Skær en lille skive af æblernes "runde kind", så de står bedre. Stil de halve æbler på en plade med bagepapir og smør fyldet på æblernes skæreflade.

Pisk æggehviden stiv. Tilsæt sukker og pisk i 1-2 min. til en sej marengs. Fordel marengsen ovenpå ostefyldet og bag æblerne midt i ovnen. Server straks.

Bagetid

Ca. ½ time ved 150°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Halvtør hvidvin på druen gewürtztraminer fx. fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost

Andre gode forslag