Bagte rabarber med hvid chokolade og kanelflødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Syrlige rabarber og sød chokolade som nærmest smelter i munden - mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ dl pinjekerner
  • ½ kg tynde rabarber i ca. 10 cm lange stykker
  • ¾ dl sukker
  • 100 g groftrevet hvid chokolade

Kanelflødeskum

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist pinjekernerne i en tør pande først ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Derefter i ca. 2 min. ved jævn varme, stadig under omrøring. Hæld dem i en skål.

Fordel rabarberne i et fladt ovnfast fad med lille kant. Drys sukkeret over og dæk med alufolie. Bag rabarberne midt i ovnen, tag dem ud og fjern alufolien. Skru op for temperaturen. Fordel den revne chokolade og de ristede pinjekerner på rabarberne og bag øverst i ovnen - til chokoladen er næsten smeltet.

Kanelflødeskum

Kom fløde, flormelis og kanel i en skål og pisk det til et let flødeskum. Server det kolde kanelflødeskum til de bagte rabarber.

Tip

Del evt. rabarberne hvis de er tykkere end en tommeltot - eller bag dem lidt længere.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225°.

Bagetid

Ca. 2 min. ved 275°.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Harslevelü, Furmint, Muscat Tokaji, Ungarn

Sød vin med god syre, fx. en tokaji fra Ungarn (3-4 puttonius) Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til rabarber

Andre gode forslag