Bagte torsketoppe med gylden nudelsalat

Bagte torsketoppe med gylden nudelsalat

30 min Hovedret
En nem måde at lave fisk på. Fisketoppe, som minder lidt om fiskefrikadeller, men bare bagt i ovnen. De får ikke den sprøde overflade som hvis du steger i panden. Til gengæld er de dejligt krydret med både chili, løg og lime.
Mere inspiration

Lyst til mere fisk?

Fisk indian style
35 min
Fisk indian style
(6)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1905 kJ / 1905 kcal

Næringsindhold pr. 100g

394 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 23,8 % 5,5 g
Kulhydrat: 60,4 % 14 g
Fedt: 15,8 % 1,7 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser