Bagte torsketoppe med gylden nudelsalat

Bagte torsketoppe med gylden nudelsalat

30 min Hovedret

En nem måde at lave fisk på. Fisketoppe, som minder lidt om fiskefrikadeller, men bare bagt i ovnen. De får ikke den sprøde overflade som hvis du steger i panden. Til gengæld er de dejligt krydret med både chili, løg og lime.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7970 kJ / 1905 kcal

Næringsindhold pr. 100g

394 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 23,8 % 5,5 g
Kulhydrat: 60,4 % 14 g
Fedt: 15,8 % 1,7 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser