Bagte vindruer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Halver druerne, bland det med vaniljesukker og bag. Det er da en nem dessert!! Server - og nyd tiden...

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g blå og grønne vindruer
  • 1 vaniljestang
  • 5 spsk rørsukker
  • 4 spsk tør sherry, fx Fino

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl, halver og udsten vindruerne. Hak vaniljestangen og 1 spsk af rørsukkeret fint. Bland det med resten af sukkeret. Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Fordel vindruer, vindruesaft og sherry i 4 ovnfaste skåle (a ca. 2 dl) og bag vindruerne midt i ovnen.

Ved serveringen

Kom lidt kvark over vindruerne og server resten i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 250°.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 5 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: