Bagte vindruer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Halver druerne, bland det med vaniljesukker og bag. Det er da en nem dessert!! Server - og nyd tiden...

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g blå og grønne vindruer
  • 1 vaniljestang
  • 5 spsk rørsukker
  • 4 spsk tør sherry, fx Fino

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl, halver og udsten vindruerne. Hak vaniljestangen og 1 spsk af rørsukkeret fint. Bland det med resten af sukkeret. Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Fordel vindruer, vindruesaft og sherry i 4 ovnfaste skåle (a ca. 2 dl) og bag vindruerne midt i ovnen.

Ved serveringen

Kom lidt kvark over vindruerne og server resten i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 250°.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 5 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: