Bagte vindruer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Halver druerne, bland det med vaniljesukker og bag. Det er da en nem dessert!! Server - og nyd tiden...

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g blå og grønne vindruer
  • 1 vaniljestang
  • 5 spsk rørsukker
  • 4 spsk tør sherry, fx Fino

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl, halver og udsten vindruerne. Hak vaniljestangen og 1 spsk af rørsukkeret fint. Bland det med resten af sukkeret. Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Fordel vindruer, vindruesaft og sherry i 4 ovnfaste skåle (a ca. 2 dl) og bag vindruerne midt i ovnen.

Ved serveringen

Kom lidt kvark over vindruerne og server resten i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 250°.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 5 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag