Balsamico-marinerede jordbær til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En lille ostedessert, der har det hele....En skøn ost, fuld af smag og dejlig faste i konsistensen med tilbehør af sprøde marcipankager og friske, krydrede jordbær.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g kold ren, rå marcipan
  • 200 g jordbær i skiver
  • 4 spsk muscovadosukker
  • 2 tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 2 spsk hakkede friske citronmelisseblade
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv den kolde marcipan groft. Læg den i 8 bunker på en plade med bagepapir. Fordel hver bunke til en lille, flad kage (ca. 5 cm i diameter). Bag marcipankagerne midt i ovnen, til de er gyldne.

Vend forsigtigt jordbær, sukker, appelsinskal, citronmelisse og eddike sammen. Lad jordbærrene marinere i ca. 15 min. Smag til.

Server osten med marinerede jordbær og marcipankager.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: