Bananrugbrød

Bananrugbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Til bananrugbrødet kan du bruge de meget modne bananer, du måske ellers ville smide ud.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

10 skiver pr. brød

Antal portioner

Bananbrød

Pynt

  • 1 dl tørrede bananer

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Bananbrød

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Rør kvark, honning og de mosede bananer heri.
  2. Fordel dejen i en smurt aflang brødform (ca. 1½ liter). Pynt med de tørrede bananer. Bag brødet nederst i ovnen. Vend brødet ud på en bagerist og lad det køle af.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ / 1931 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag