Bær, blomster og vaniljecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Smuk og nem dessert med spiselige blomster.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g friske, blandede bær, fx brombær, hindbær og blåbær
  • 4 abrikoser i mindre stykker (ca. 175 g)
  • 4 tsk appelsinlikør, fx grand marnier

Vaniljecreme

  • 20 g finthakkede pistacienøddekerner
  • 1 dl plukkede spiselige blomster, fx Gederams

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel bær og abrikoser i 4 glas og hæld likøren over.

Vaniljecreme

Kom cremefraiche, flormelis og vaniljekorn i en skål og pisk med en håndmixer ved hurtigste hastighed i ca. 5 min. eller til cremen er fast i konsistensen. Smag til.

Fordel cremen over bær og frugt evt. med en sprøjtepose og drys med pistacienøddekerner og spiselige blomster.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 66 %
  • Alkohol: 2 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: