Bær, blomster og vaniljecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Smuk og nem dessert med spiselige blomster.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g friske, blandede bær, fx brombær, hindbær og blåbær
  • 4 abrikoser i mindre stykker (ca. 175 g)
  • 4 tsk appelsinlikør, fx grand marnier

Vaniljecreme

  • 20 g finthakkede usaltede pistacienøddekerner
  • 1 dl plukkede spiselige blomster, fx Gederams

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel bær og abrikoser i 4 glas og hæld likøren over.

Vaniljecreme

Kom cremefraiche, flormelis og vaniljekorn i en skål og pisk med en håndmixer ved hurtigste hastighed i ca. 5 min. eller til cremen er fast i konsistensen. Smag til.

Fordel cremen over bær og frugt evt. med en sprøjtepose og drys med pistacienøddekerner og spiselige blomster.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 66 %
  • Alkohol: 2 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag