Burgeren er menneskets besdte ven... eller måske ikke. Men det er ihvertfald et måltid, der har det hele. Alle måltides elementer er her samlet mellem to stykker brød. Traditionelt set er burgeren bygget op omkring kødet i midten, men sådan behøver det ikke at være. Her er burgerens midtpunkt det skønne panerede og stegte stykke ost. I kødets fravær, er der suppleret med en svampekompot, der kompenserer for umamismagen. Syltede løg bidrager med syre og sødmen kommer fra gulerødder og briochebolle. Salaten bidrager med det bitre element. Et sandt -alt i et- måltid.
10370 kJ / 2479 kcal
815 kJ / 195 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 15 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 28 % | 13,4 g |
Fedt: | 57 % | 12,6 g |